Vereniging Vrienden Martinikerk

Vereniging Vrienden van de Martinikerk
De Vereniging van Vrienden Martinikerk is in 1982 opgericht en bevordert de belangstelling voor de historische Martinikerk. Zij bekostigt jaarlijs een concreet project en dient daarmee het behoud, het herstel en de verfraaiing van de Martinikerk. Dankzij de VVM werd bijvoorbeeld het gedenkteken van Wessel Gansfort in ere hersteld en het uurwerk in de Librije gerestaureerd.

Voor een bedrag van tenminste € 15,00 per jaar bent u al vriend(in) en voor € 500,00 of meer vriend(in) voor het leven. Daarnaast zijn giften en periodieke schenkingen welkom. Nieuwe vrienden ontvangen als blijk van onze waardering een reproductie van een kunstwerk van kunstenares Marion Kraus met de voorstelling van Sint Maarten en een prachtige CD met muziek op het hoofdorgel van de Martinikerk. Zelfs de mogelijkheid voor een gratis rondleiding op afspraak behoort tot het welkomstpakket. Verder ontvangen vrienden drie keer per jaar het blad Miniatuur. Eenmaal per jaar nodigen wij onze vrienden uit voor de ledenvergadering en op 11 november, Sint Maarten, voor een lunchconcert.

De vereniging is een culturele ANBI-instelling en dat betekent dat u binnen bepaalde grenzen bijdragen fiscaal voor 125% kunt aftrekken. Op de website van de VVM vindt u nadere informatie over doel, beleid, jaarverslagen en bestuurssamenstelling.

Klik hier om u aan te melden als lid van de VVM.